Du er landet på Kridttavle.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL kridt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL kridt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL kridttavle til væg 0,45 x 2 m 2 ruller med kridt

  • Dagens pris: 212,40 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL kridttavle til væg 0,45 x 2 m 2 ruller med kridt som vi har fundet til 212,40 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne sjove og giftfri vægmærkat kan du transformere en almindelig væg til en sjov og funktionel kridttavle.
Den er sjov for børnene at tegne på, men den er også helt perfekt til at nedskrive beskeder på til resten af familiens medlemmer.
Vægmærkaten…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL kridt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL kridt:

Dyreste vidaXL Kridt på listen er vidaXL kridttavle til væg 0,45 x 2 m 2 ruller med kridt fra Hjemmets med en pris på 212.40. Billigste udvalgte Kridt er vidaXL kridttavle til væg 0,45 x 2 m 2 ruller med kridt som du kan købe for 212.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Kridt vi har fundet koster i gennemsnit 212.4 kr.
Ovenstående vidaXL Kridt data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Kridt tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kridt guides:

Fandt du ikke det rigtige Kridt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kridt: